Цант плот поља унутар Магнетрон дупљи помоћу ХФСС

G

Goher

Guest
Поштовани, Хвала унапред за читање мој пост. Радим симулацију за рад "Магнетрон" Хигх Повер дупље појачања уређај помоћу ХФСС 9 В. и В. 9.2. Мој проблем је у томе што сада нисам могао привући дистрибуцију електричне поља унутар шупљине и потребна било каква помоћ у један да, с обзиром да сам у потпуности успео у изради геометрију и ја такође успео у проналажењу резонантна учестаност везане за сваки режим. Сваки пут када покушам да исцртавање поља унутар шупљине, поље дистрибуција обојена карта излази из истих, али ништа се не појављује у придруженом авиону који треба да изражавају поље. Молимо вас момци, дајте ми помоћ ако можете јер сам заглави и не могу да иду даље у мом истраживању. Е-маил: [емаил] м_гохер@иахоо.цом~~ХЕАД=ННС [/ емаил] хвала милион, Гохер

Здраво Гохер, имам исти проблем када желим да планирају Поља под п @ ТЦХ у Микротракаста антене. мој проблем је да сам изабрао горњи лице Микротракаста П @ ТЦХ уместо њеног доњег лица (или горњи лице вашег диелектриком). па ваљда ваша грешка је да изаберете спољни изглед вашег шупљине уместо њеног унутрашњег лица. поздрав.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back