Штампано индуктор (Планар индуктор)

T

tiger2000

Guest
Може ли ико ми рећи где могу наћи било писмено или формула или једначина о Планар индуктора? Имам ПЦБ са планарном индуктора и желим израчунати индуктивност о томе. ПЦБ је један слој и облик тога је овако: ______________ | | ______________ | Може ли ико да ми помогну? Хвала.

Хи проверите ИЕЕЕ кола и система магазине.

[УРЛ] хттп://ввв.електрода.пл/ебоард/виевтопиц.пхп?топиц=3754&форум=22&2 [/ урл]

Како могу да постигну и часописа ИЕЕЕ?

проверите ваше следеће библиотеке универзитета?

Здраво Ако нема превише штампаних индуцтанцес можете прецизно измерити и пошаљите димензије сваког, а такође и врста подлоге, могу прерачунати га у НХ. Немам бољу идеју у овом тренутку, осим да савет вам јо проводе доста времена и научите да користите неки од програма за ту софистицираних пуррпосе. Срдачан поздрав дд

дај ми спецификације ћу га симулирања за вас и за бесплатно

Серпентине траг је индуктивност смањује геометрију, индуктивност је мање од једнаког дужини праве жице! Сун Мицросистемс инжењеринг папир: [УРЛ] хттп://ввв.сун.цом/ресеарцх/тецхреп/2000/смли_тр-2000-92.пдф [/ урл] _________________ Поздрав, Тануки [Ова порука је уредио: тануки на 2001 -07-30 13:41]

Тануки, У праву сте, врста, али је веома зависна геометрија, као за оригинални плакат, видео сам, негде на ПЦБ-а Филеманагер индуктора калкулатор, нисам превише сигуран да ће ово радити на једном једностраном одбора , са референтном из авиона. Прескочити

кааземин, Какав је ово захтев ПЦБ-а користи у? Да ли је могуће да серпентина секција је антена? У супротном серпентина траг на један једнострани ПЦБ-има мало смисла. Упс ... скоро заборавили сте ИЕЕЕ питање. [УРЛ] хттп://ввв.иеее.орг/~~В [/ урл] Чланство је отворено. _________________ Поздрав, Тануки [Ова порука је уредио: тануки на 2001-07-29 15:56]

Ставио сам Ворд документ у мојој личној фасцикли овде на електрода које могу да се интересовање. На Филемангер # 1 патх: / Тануки / Индуктивност Филе: ИндуцтанцеОфВире.доц

Треба ми добар ЦАД за ово, али такође хавент фоунд разумном још један

да ли постоји неки програм да га израчунамо

Здраво сећам користећи Филипс планарне трансформатора дизајнерске алате пре извесног времена .. Проверите их!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back