веза између ПЦБ едитор и шематски

како Ако покушате ово .. отвори ПЦБ едитору направите нови пројекат, а затим кликните подешавање> Усер прференце> логике онда штиклирајте на "логици Едит омогући" затим примените .. Након тога, идите на, логика> део логике> затим кликните на физички део, наћи дип14_3 .. ако сте у стању да се, екстракт отисак у нови директоријум а затим додајте нови део библиотеке у тај фолдер ..

*. Пад фајлови садрже сет падстацк информације за један јастучићи облик. Они се користе у траг, као плочице, отисак фајл се чува као *. Дра. Као што је наведено раније, проверите да ли постоји *. јастучићи датотеку поклон за сваку различите Пад облик у отисак. Опер *. ДРА фајл и упита јастучићи, а затим проверите постоје *. јастучићи датотеку присутан.

лоцкман, логика мени нема опција за део логике или писицал део .... да Оли има идентификацију-ДЦ Нетс-Доделити РефДес ауто-Преименуј РефДес Марце, шта подразумевате под упитом јастучићи? Жао ако им тражи много питања ... сам била на ово недељу дана и ја не сте прошли поред пласмана сценских делова ... мало фрустриран! хвала

Отворите *. ДРА фајл у ПЦБ-уредник, изаберите једну од јастучићи, десни клик и изаберите "елемента Схов" и добићете приказ као на Атачмени. Падстацк име ће имати (или би требало да имају), одговарајући *. фајл пада.

десним кликом на јастучићи не производи падајући мени. међутим, ако одем у дисплаи-> елемента, а затим кликните десним тастером миша показује темп група / одбијање да иде да покаже Пропертиес-> пакет хиеигхт максимално показује пуни правоугаоник на -50.00, -675,00 на поткласу ПАЦЕ_БОУНД_ТОП ПАЦКАГЕ_ХЕИГХТ_МАКС = 210 мил то значи је повезана са јастучићи датотеку или не?

нема то чудо не постоји .. ИМ говорим о 16.3 верзији .. ипак, покушавају да створе нови дизајн, а затим место дип14_3. ако се може правилно месту, извод отисак у нову фасциклу коју сте креирали раније .. затим покушати поново отворите пројекту и ставите поново компонента ..

Пробао сам да га поставите потпуно нови дизајн .... ДИП, лццп, КФП стопала не добијају постављене ... индепндент компоненте је додељен.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back