желимо да идемо бежичну код куће. Имали смо Хугхес.нет сатталите.

T

thudpucker

Guest
Имамо два рачунара у кући. Шта нам је потребно да идемо бежични? Да ли морамо да купи делове од (Веризон, итд?) Или можемо купити да сеператли и пријавите се за услугу посебно. Ако неко од вас имао сервис и није свиђа, молим вас реците ми зашто тако могу направити бољи избор.

потребно је да купите бежични рутер, и инсталирати бежичну мрежну картицу на рачунару. Можете питати техничку подршку рутер продавца.

Многи произвођачи телефона ДСЛ услугом ће вам дати интерфејс електронски оквир који је 802.11 излазе за рачунаре. Они такође обично имају Етхернет излаза. Предложио бих из безбедносних разлога да каблирано мреже где год можете.

Хвала момци за све савете. И даље сам прилично збуњена. Имали смо Хјуз нето. Модем је пропао. (Напајање се врана забрањен) и они хтели да плате за услугу позив да замени модема. $ 150 за шта?? Сам довољно имао везе са Хјуз нето. За комуникацију компаније, они донт изгледа да знају како да комуницирају са клијентима. Не знам шта ВиФи је. Ја ћу погледати у њега. Имамо Мобилни телефони са Веризон али они хоће да купи $ 99 УСБ адаптер за сваки рачунар. Питам се да ли је потребно још једно парче хардвера у кући за те УСБ адаптери на 'разговор' са?

Користите један мрежни кабл веза два рачунара. Најнижој цени.

Ако нема много растојање затим користите Цабле Нетворк као што је рекао Тони.

Само сам искључио телефон поново са Хугхес.нет. Први позив --- Индија или Пакистан 2. Алабами 3. или 4. Портланду Портланд или 5. Индија или Пакистан 6. Индија или Пакистан 7. ----- Не знам где да је један одлазили, али снимање је рекао мој сачекајте воуд бити 15 минута. Пее на томе. Ја ћу разговарати са америчким у Управној Барака или Прекини да га у потпуности. Хугхес мреже и вероватно неких других цомм компаније које користе Странци за Форум су вероватно на дугме У реду све док ништа не крене наопако. Али онда .... они су као баве адвокат за разводе. Ништа иде право и ништа не решавају без много манинглесс реторике и Вербално минирање. Чак и Кид на Веризон не знам како да објасним свој производ без мене збуњује.

ЕСПОВ.ЦОМ овде можете наћи многе куће интерфонски системи, као што су бежични телефон видеа врата, бежичних звона. Видео интерфон могу учинити да се осећате безбедно када ви или ваша деца морају да отвори врата за странцима. Згодна, компактни систем користи и видео и аудио да Вас упозорава када неко дође на врата:.-П

Сам тако сам фрустриран са Хугхес.нет. Наше интернет је доле за месец дана. Јуче смо добили ново ХН 9000 модема и "Радио" из на Сателлите. Дакле, после скоро два сата ИИ степен подршке технологије нас устала. Фино, они лево, интернета остао до око два сата и отишли ​​доле опет. Сада нови модем неће радити ако било који од Етхернет каблове или је прекидач укључен ин То ће само радити ако модем је директно прикључен на рачунар. Чини се да се део Алабаме сам у, само сервисира Хугхес.нет и њихове сатталлите програма. Мора да постоји неки начин да се повежете бежичним путем из излаз овде у источној мазга ципела Гулцх?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back