потребна хитна помоћ: волтметар са 89Ц52

C

coldeses

Guest
опсег :0-5В морам да дизајн волметер до 8. јануара коришћења 89Ц52, АДЦ0804 и 1602 ЛЦД екран дисплаи.и донт имати довољно кновледге.Цоулд нађем кола и асемблерског кода, или може неко да ми помогне плс?

Иди на: [урл] хттп://ввв.8051пројецтс.нет/мицроцонтроллер-туториалс/ [/ урл] и видети одељке на ЛЦД и АДЦ интерфејс .. Ја бих почети са ЛЦД интерфејс и када знате како да прикажете карактер или низ бројева / знакова додати извор где би ови бројеви се издвојити из - АДЦ .. Поздрав, ИанП

Да, читао о томе, а мој проблем је око ЛЦД-интерфацинг.Фор пример рецимо; сам прочитао 0000 0100 од АДЦ и морају да пишу 0,08 на ЛЦД.и није могао да схватим како могу направити да са кодовима?

Постоји пример Хек-у-ДЕЦ и АСЦИИ ЛЦД екран .. Можете га одавде: [урл] хттп://ввв.8052.цом/цоделиб/хекдец-лцд.а51 [/ урл] Поздрав, ИанП

[Куоте = цолдесес] опсег :0-5В морам да дизајн волметер до 8. јануара коришћења 89Ц52, АДЦ0804 и 1602 ЛЦД екран дисплаи.и донт имати довољно кновледге.Цоулд нађем кола и асемблерског кода, или може неко да ми помогне плс [/ куоте] Мораћете неке вештине да се ваш пројекат школу заврши на време. Срећно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back