рачунање убацивање губитак у оптичком интерконекцију

T

Taymur_apece

Guest
Хеи желите да израчунате губитак уметања у оптичким интерконекције између ласера и модулатора ... може у помоћ мене плз пружајући све једначине за убацивање губитак? може у плз и реци ми шта су фактори који утичу на губитак уметања? Знам да је апсорпција доприноси Унето слабљење ... плз да ми помогне са информацијама .. ми треба то врло лоше

[УРЛ] хттп://пцс.каист.ац.кр/вп-цонтент/уплоадс/ПЦС_Лаб_Паперс/ПЦС_Лаб_А_Цоллецтион_оф_Публисхед_Паперс_1998_2008/14.пдф [/ УРЛ] Надам се да ће се применити на вас. или вам помоћи да схватите.

У нивоу система, убацивање губитак треба да обухвати губитак спојнице од ласерског до модулатора, убацивање губитак модулатора себе. Поред тога треба рачунати 3дБ висе као модулатора је углавном на пристрасност квадратурне (-3дБ од максималне снаге) тачка за интерконекцију примену. Губици углавном долазе из таласовода простирања губитак (укључујући апсорпцију, сцаттинг, цурења), спојница губитак (између таласовода или влакана), зависи од тога коју врсту модулатора који користите.

Мој модулатор је елецтроабсорптион модулатора (ЕАМ) .. и то је измишљена са ласером ... и ја сам помоћу квантне жице ЕАМ је .. Желим да пронађу губитак курсор на раскрсници између ласера и ЗЗЗ ... ако у имати било једначина или било часопису или било који документ у вези са овим плз пружи ми ... Ја сам лоше којима је потребна :((([ цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Порука додат у 03:27 ---------- Претходни пост је био у 02:33 ----------[/ сизе] [/ цолор], а затим како ће да израчунам сцаттерин, цурења и од спојница губитак ... Већ сам израчунати губитак апсорпција

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back