2-степени опамп - питање о решавању време и стичу ...

O

otac123

Guest
Здраво свима, каква је веза између решавања време, и јединство добитак пропусни опсег једног опамп.репли АСАП.

В (т) = Во (1-екп (Т * ГБВ)) за блиску петље.

[Куоте = отац123] Здраво свима, каква је веза између решавања време, и јединство добитак пропусни опсег једног опамп.репли АСАП [/ куоте]. За један полни систем имате Тр = 0.35/Ф-3дБ где је Ф =-3дБ ГБВ/А0. За блиску систему имате Ф-3дБ = ГБВ / добитак. Добитак је добитак на вашем систему. Бастос

и онда се то време успона и време смирења су једнаки

Поштовани Бастос, ако имам јединство појачања опамп.вхат би требало да буде његов временом смирења у погледу УГБ (отворена петља). штавише, како сте добили фактор 0,35 у једначини. хвала на одговору унапред.

[Куоте = Авинасх] Драги Бастос, ако имам јединство добитак опамп.вхат би требало да буде његов временом смирења у погледу УГБ (отворена петља). штавише, како сте добили фактор 0,35 у једначини. хвала на одговору унапред [/ куоте]. За случај јединства користи Ф-3дБ = ГБВ. 0.35 је преузет из књиге Пола Греј која одговара времену потребном да се иде од 10% до 90% производње. Бастос

је ова књига доступна на овом форуму.

[Куоте = Авинасх] је ова књига доступна на овом форуму [/ куоте] Да, сеарцх на форуму за "анализа и пројектовање аналогних интегрисаних кола" Бастос.

Мислим фреквенција накнада је тешко.

Здраво. ТСС = н * (1/ω-3дБ) где је н = лн (1/есс) и ЕСС је мали-сигнала грешке устаљеног стања. ω-3дБ = βωу. Дакле, избором одређеног ЕСС (то зависи од тачности или резолуције вам је потребан) и ТСС (за дату Цлоцк Рате) и бета (за дату структуру) можете наћи и отуда ωу ГМ ваших улазних уређаја. Ово су први кораци у пројектовању је опамп. Поздрав, езт

Наведене изјаве су тачне, али све се заснивају на претпоставци да поби стопа опамп је довољно велика. Ако поби стопа није толико велика, онда такође треба да урадите калкулацију за велике сигнала

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back