ПЦБ дизајн у Милс (инцх) или ММ?

P

p!six

Guest
Здраво свима, питам се да ли ви момци / девојке: Д: Ваш одбора у милиметара или у инчима или можда комбинација оба света. И шта су Ваша искуства и можда имате савете? / П! ШЕСТ

Највише користи од милс за конвенционалне ДИП МЗ је Тхатс пут којим треба ићи. Али Ифиоу користе новији 2мм терен делове, а затим користите мм

Бити националиста, и као заједнички мера стандард у мојој земљи заснива се на метар, ја сам, наравно, претвара сваки центиметар на бази вредност милиметара и користио га у својој ЦАД алат, који је Цадстар у то време. Да сам само знао боље у то време ... Том алат (као и неколико других, сигуран сам!), Интерно конвертује вредности дате ја милиметара до инча заснован на вредности (МИЛС), а пошто то неизбежно даје заокружења грешке сам имао огроман посао у добијању све да изгледа као што сам желео. Мој савет је да, чак и ако мислите и хода сам милиметара, да користе инча заснован на вредности (МИЛС) кад год се урадити било ког посла у ЕДА-ЦАД-програма, било да се ради шеме или распореде (нарочито распореде!). Такође, кола-плоча одлука чешће него не имати своје вежбе у милс, а не у милиметрима. Па чак и тада, када сте слања бушилица-фајл за кола-одбора, они су заокруживања бушилице величина милс, а што може довести до сувише мали зазор величина за јастучићи и бројних других непредвиђених грешака. ПИМ

Увек користим милс. Али сам у Северној Америци и мм никада није стигао овде. Сви добављачи се бавим за ПЦБ рад милс употребу.

Овде у мојој фирми (центар / Јужна Европа) ми користимо увек МИЛС и то се цени (понекад приморан) из ПЦБ-конструктора. Покушали смо за неке специјалне намене коришћења мм, али смо увек нашли проблема са компаније које продају ПЦБ-а. БТУ Ја знам све фирме у мом МИЛС области употребу. Манди

Мерних јединица мора бити подешен тако да су исти као и онај потребан за производњу плоча (пхотоплоттер, бушење опремити, итд.)

Здраво, Највише користи Милс - који је 1 / 1000 инча. Наћи ћете га врло лако једном када почнете да радите са милс. Разлог за то је зато што већина ПЦБ-а цомпнентс библиотеци тамо компонента у МИЛС и листови са подацима у МИЛС као више погодан начин. Ја бих вам предлажемо, иако сте га користе да почнете са коришћењем милс а не мм - милиметара. Разлог за то је зато што ће вам дати добра хубитс од самог почетка. И то зависи од тога мислим да ако желите да се у овом послу дуже време или је кратко пројекат никада није мање ако је на краћи или дужи никада не знате када вам је потребна тако да је боље за вас да користите милс. Уживајте, Тиби

Здраво, мил је природно, јер отисак већина компоненти су дефинисани у милс.

1000 милс = 1 инча. 25.41 милиметара (мм.) = 1 инч. 39.354584 милс = 1 мм. драфтли 40 милс = 1 мм.

Ја никада није користио МИЛС док су почели да раде ПЦБ:) али вреди их користи, мислим да им више угодни за рад, а сада сам још лакше. Али постоји проблем када разговарате са људима који ради у мм, имају да конвертујете све у глави, али још увек добра помоћу милс (осим ако отисака се мења у мм): Д

Користио сам МИЛС од када сам почео да распоред ПЦБ. Долазим из метричких земље. Користио сам оба система, сада сам се преселио у САД и сам се пребацио на метрички и сам помаже мој механичке момци за то. Све ствари се врши преко мора сад и они користе метричких. Ако вам је потребно да започнете сопствени библиотека ћу предложити да то урадите у метричким јединицама. У неколико година све ће бити метрика, чак иу САД. Погледајте МКП, евритхинг је метрика у својим књигама. Разумем да промене у САД ће бити заиста тешко. ГОМЕТРИЦ

То не би требало обзира на јединице које користите, ЦАД система узети у обзир конверзије и требало би да можете да раде у оба или прелазите са једне на другу у фигуре улаз библиотеку. Предњи део алата који се користе од стране одбора ФПНП ће исто тако урадити. Пхил 8)

Све привредне гране је селе да се мм Види: хккп: / / ввв.пцбстандардс.цом

Избор јединица је такође врста селекције онога тачност вам је потребна. избора, ММ, МИЛС, УМ (микрометара), а одговарајући износ децимала ће вам дати било глатко ради или све време пуно грешака у заокруживању који могу утицати на ваш рад много. на пример раде у куповина са МИЛС и 4 децимале ће све време радите аутовоид облика вам дати леп резултате, куповина је претварање сваких Кс / И локацију у интерне базе података вредност (независно од мил, ММ, УМ) који проузрокују веома Често заокружују грешака ... Тобијас

Драги пријатељи ја сам видео то пројекат за ИБМ, примењених материјала, амерички Предатора, КС, ... све милс компаније користе у свом дизајну, али у Европи користе мм Јапану користе Мицрон и мм. све зависи од ваших купаца, али када У употреби јединица, У неед брине толеранције Јединице У употреби. Срдачан поздрав Цонцат

мој национални стандард Саиа мм, али све ПЦБ производи инсистирају на скочног зглоба милс

Зависе од отисак питцх.Иф пицтх употребе мм ја ћу користити мм или да користим мил.

Ја користим мм за постављање критичне ставке, као што одбор преглед, монтажне рупе итд тако да се не погрешно вредности као механичка цртежи су у мм сада. Такође сам користи ММ и приликом креирања траг (осим ако спец само у ти). Онда сам ти користи приликом постављања и рутирање. Што се тиче индустрија напредује преко у ММ, ох иеах, као што ћу верујем да када се она догоди. Само зато што индустрија СПБ траже од нас да то не значи да ћемо. Живео ИНЧНИ! : Д

Ја користим мил мислим употребе који уређај није импадент!

милс је тако Стандарт због свих компоненти величина и игле су повезани милс.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back