ПЦБ дизајн у Милс (инцх) или ММ?

иако сам кинески инжењер, ја користим милс, јер се осећам милиона јединица је једноставан и лако. Срдачан поздрав [куоте = Асх488] За дизајн ¨ мм * и за производњу ¨ милс ¨. Поздрав [/ куоте].

Ја често користе милиона у распоред.

Сам се пребацио на мм пре неколико година када је преко 50% компоненти на табли где Метрички. На мом новије плоче 99% су метричке тако да му не циста глупост.

у детаље, морамо да користимо милс, на пример за праћење ширине можемо да користимо 7 милс, њен лак него позив "0,1778 мм", али у компоненту за уређивање (Децал уредник) можемо дефинисати висину и ширину компонента милиметара ( односно 3цм к 4 цм је лако од "1181 к 1574 МИЛС милс.)

[Куоте = уласка] у детаље, морамо да користимо милс, на пример за праћење ширине можемо да користимо 7 милс, њен лак него позив "0,1778 мм") [/ куоте] Ако одете истина метричких што бисте назвали 0.18мм [урл] хттп://ввв.пцблибрариес.цом/довнлоадс/филес/Инцх% 20то% 20Метриц% 20Транситион% 20Таблес.зип [/ урл]

За компоненте да користим било шта што највише смисла за тип компоненте радим на. Ја користим милс за све остало (хард навику да раскине)

То је све доле до Гербер фајлове, који су амерички. ПЦБ дизајн се врши у милс. Минимална стаза 8 ти је лакше разумети него 0.сометхинг мм. Такође је лакше распоред на 100 ти мреже него што је на 1мм мрежу. Одбора димензије у мм, дизајн фајлове у милс!

Одлука да изабере да ли милс или мм је произвољна, то је на вама. Што се мене тиче, ја користим МИЛС, јер је већина МЗ је ја користим су наведени у милс.

Ја користим милиона у свим мојим дизајна, јер Гербер и НЦ бушење датотеку користите милиона / инча.

Увек је препоручити за рад на јединице, као МИЛС у ПЦБ одбор са 0 децимале. Када се раде у ММ? Ако су физички Симбол (фоот-штампаним словима) лист се даје у мм само и дн'т прелази 2 децимале

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back