ПЦБ дизајн у Милс (инцх) или ММ?

Здраво, ја нормално користи мм место компоненте, и да моја мерења (ПЦБ-а величине, дугмад место, ЛЕД место, ...). За изградњу нових трагова прати место, ..., нормално ја користим милс, али мислим да је питање воз ... НеуралЦ

[Куоте = тобс] Избор јединица је такође врста селекције онога тачност вам је потребна. избора, ММ, МИЛС, УМ (микрометара), а одговарајући износ децимала ће вам дати било глатко ради или све време пуно грешака у заокруживању који могу утицати на ваш рад много. на пример раде у куповина са МИЛС и 4 децимале ће све време радите аутовоид облика вам дати леп резултате, куповина је претварање сваких Кс / И локацију у интерне базе података вредност (независно од мил, ММ, УМ) који проузрокују веома Често заокружују грешака ... Тобијас [/ куоте] иста ствар не улошке!

[Куоте = цозкан] милс је тако Стандарт због свих компоненти величина и игле су повезани МИЛС [/ куоте] Не новом БГА а, КФН а, Лок у МКП., Све наводи на мм.

[Куоте = циберрат] Ја користим мм за постављање критичне ставке, као што одбор преглед, монтажне рупе итд тако да се не погрешно вредности као механичка цртежи су у мм сада. Такође сам користи ММ и приликом креирања траг (осим ако спец само у ти). Онда сам ти користи приликом постављања и рутирање. Што се тиче индустрија напредује преко у ММ, ох иеах, као што ћу верујем да када се она догоди. Само зато што индустрија СПБ траже од нас да то не значи да ћемо. Живео ИНЧНИ! : Д [/ куоте] Знам шта осећате и ја то разумем. Али не брините ако ми долази из метричке начин живота сам успео да почну да раде и рачунајући на 8-а, 16 или 32 је ... од и инчни ћете учинити много боље од мене ехрн преласка на метричких свету: само рачунати у 10-а, није ли то сјајно??

Ја користим милиона као јединица у ПЦБ дизајн, јер ПЦБ производња фабрике углавном користе мил.

Млин је било тако чест данас, мада мм је оно што ми треба да се користе у овој земљи, али сви и даље прихватају енглески начин мерења. Осим тога то је оно што се одлучите да користите, оба дела, а наша средства су изгледа никаквих проблема при раду ове јединице.

Ја користим оба МИЛС и мм.милс кад скрене јастучићи и мм када се Ја сам доношења пцб.Усинг МИЛС или ММ зависи само од манифацтурер `е опреме, јер је већина фирми сам радио са желим бушења фајл да буде у милс .

То стварно није битно време да дизајн у милс, мм или стопала. Једина ствар која је битно је да мерне јединице су јасно за свакога ко треба да их користе и поштују сва ограничења толеранције. Све важне ЕДА и ЦАМ пакета да конвертујете између редовног мерења јединица. Тако дизајн у било ком желите и на крају претворити ако то задовољава ваших купаца.

Здраво Ја користим мм приликом креирања компоненте стопала отисци који су 0,5 мм, 0,65 мм, 1 мм поред и коришћење МИЛС, док рутирање их дисдавантаге са комбинацијом оба блока је да ћете имати бивши разговор грешку, милиона има тачност од 5: 2. где је као мм да одете на 2:4 Аллегро сада неће вам омогућити да промените тачност више од 2 цифре за милс. (Можете га надјачати постављањем парам дравинг_4милс у корисничком приоритетне) Поента је ако промените јединица сада и онда васи подаци це имати инцонистант мерења дуж одбора. једна добра пракса користити мм за компоненту креирање и милиона за одбор изглед у питању

оба су ок! Ја користим ММ приликом доношења стопала-штампа, а распоред МИЛ

За дизајн ¨ мм * и за производњу ¨ милс ¨. Поздрав.

Ја користим милс. Неки произвођачи користе милиметара за компоненту димензије у својим листови са подацима. У таквим случајевима сам претворити ММС милс (ручно / грло / калкулатор 8), а затим користите МИЛС димензије за нове компоненте у библиотекама. Ох умало да заборавим да говорим о Орц * Д.

Хи оно што је хаппениг је транзициони период од МИЛС у ММ, али и даље већина људи (укључујући мене) се укрцавамо распоред у милс. Мани

Моје искуство ми говори да је већина чипови су дизајнирани у мил, а то ће бити лакше да вам да имате стопала у мил-а. Такође, прелазак са милиона на мм није тешко постићи, на тај начин то није тако тривијална које мере ћете користити.

Здраво можете користити било који од јединице у складу са Ур погодности, али осигура жељену јединицу препоручује Ур произвођача у време коначног Гербер генерације. значи док се током ПЦБ дизајн фаза за стисак погодности можете користити милс. док децал доношења изаберите јединицу у складу са јединицом из листови са подацима. буде флексибилан Никхил

Ја стварно не разумем зашто људи користе инча и МИЛС. Није СИ јединица км, м, мм, ум? Дакле, зашто користите инча? Знам да САД вози маркетинга, али за оно што су стандарди? Да ли је 3 / 8 инча боље ундерсант од 9.5мм? Мислим да не ... Проблем програма претварања мм до милс је зато што су у САД. Можда европским претворити интерно МИЛС у мм! : Д А зашто ви момци кажете .90 нм, корачање или 13ум, а не Кс милс? Мислим да би сваки користе исти стандард. А шта је 1 инцхе? Да ли је ово више него природно мм? Дужина инцхе ко, мој пријатељу?

Користио сам милс, њен лак за скрене компоненте трагове! Ја сам разговор из Бразила и мислим да већина ПЦБ-а дизајнери се овде користи милс ... Горкин.

За ПЦБ пласман и траг рутирање, ја користим милиона због ПЦБ произвођача нормално се односе на овај стандард. За компоненту или стављање отисак, ја користим мм или инча јер је већина лист са подацима користе ове стандарду у њихов дизајн. За ПЦБ дебљине или стек-а дизајном, нормално све се користи Оунце где је стандардни ПЦБ произвођача односе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back