J
jeevan.life
Guest
[Куоте = рају3295; 371700] здраво шаргарепе држите и подесите повреде су међусобно искључиви и вилатионс се може подесити са теретно кашњења и одлагања те ће бити више ако у повећање радне температуре и да ће бити мање ако у децресе темп .. само је ово мој тхогухт предложите ме да ли је могуће у реалном времену, или не, и реците ми да ли постоји неки проблем са играњем темп [/ куоте] Како можете играти са темп. после снимање напоље? то није у вашој контроли ... молим вас да појасните своје анс? Током СТА можемо узети темп. разматрања, али како после траком од .. [ЦОЛОР = "Силвер"] [СИЗЕ = 1] ---------- Пост аддед ат 11:24 ---------- Превиоус пост био у 11:21 [/ СИЗЕ] [/ ЦОЛОР] ---------- [КУОТЕ = прпатил03; 866221] Здраво шаргарепа, После производњу чипа, ако добијате држите повреду. онда неће радити. Али ипак, ако желите да се то ради, идите на лабораторију, повећање температуре лабораторије у зависности од повреде чекању време, пошто држите повреда је обрнуто пропорционална можете да га ради [/ куоте] Ја мислим да донт чипови су направљени да раде у. лабораторије само било .... па ја бих рекао оставити темп. и играње са темп. да поправи било кршења .... најбоље је да се повећа / смањи Датапатх кашњење или да уведу искривити у сат путу ...